تبلیغات شما اینجا شرکت دیجیتال مارکتینگ پنل پیامکی - پنل اس ام اس - مدیانا اس ام اس طراحی سایت
بستن تبلیغات [X]
سلامت 115

طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 1:30:

در این مطلب طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی اماده است

طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

مواد لازم خوراک مرغ و سیب زمینی 

زعفران آب کرده قاشق مرباخوری
آب پیاز 1پیمانه
برگ بو 3عدد
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب انار 1لیوان
مرغ سینه 2قطعه
سیب زمینی 3عدد
آبلیمو 1قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی 

ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد کنید و استخوانهای اضافه اش را بگیرید و آن را داخل ظرف در داری به همراه آب پیاز،آبلیمو،زعفران و برگ بو حدود 4ساعت تا 244 ساعت داخل یخچال بگذارید.سپس آنها را داخل آبکش ریخته.

*. با مقداری آب و نمک و 1عدد پیاز بزرگ و سایر مواد دلخواه(مثل فلفل دلمه ای،برگ بو و …)نیم پز کنید پس از آن مرغ را ابکش کرده و وقتی خشک شد داخل کمی کره و روغن خوب تفت دهید.تا سرخ شوند.

*. سیب زمینی ها را درشت خرد کرده و بعد با آبجوش همراه با نمک 5دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید تا خشک شوند(زمان مهم است)داخل تابه کمی روغن بریزید سپس سیب زمینی خرد شده را داخل آن کاملا سرخ کنید.وقتی سیب زمینی سرخ شد.

*. آن را به ظرف دلخواه منتقل کرده و مرغها را روی آن بچینید و بعد آب انار را داخل آن بریزید و رویش نمک و فلفل پاشید . ظرف را 15دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید و با شعله بالای فر غذا را کاملا تنوری کنید.

نکات طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی 

1)در صورت تمایل مقداری گلپر هم به خوراک اضافه کنید.

2)در صورت تمایل داخل مواد مرغ کمی رب انار هم اضافه کنید.

3)بهتر است آب انار شما ملس باشد تا خوراک خوشمزه تر شود.

4)به جای آب انار میتوانید از رب انار هم استفاده کنید.

5)میتوانید تکه های مرغ را ابتدا داخل آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخ کنید.

6)در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا روی خوراک بپاشید.

خواص زعفران 

*. زعفران دارای مقدار زیادی منگنز، ویتامین C، آهن ، پتاسیم و ویتامین B6 هست. منگنز کمک میکنه تا قندخونتون تنظیم باشه و همچنین به بهبود سوخت ساز بدن و جذب کلسیم هم کمک میکنه.همچنین به تقویت هرمون های جنسی نیز کمک میکنه. ویتامین C نیز جنگنده عفونت هست و آهن تصفیه کننده خونه و همچنین ویتامین B6 در تشکیل سلول های خونی و آرامش اعصاب موثر هست. پتاسیم نیز به تعادل مایعات در بدن کمک میکنه و اگر میزانش در بدن کم باشه گرفتگی عضلات رو به همراه خواهد داشت.


.:: ::.


طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک گوشت ایرلندی
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 1:32:

در این مطلب طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک گوشت ایرلندی آماده هست

طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک گوشت ایرلندی

مواد لازم برای طرز تهیه خوراک گوشت ایرلندی

گوشت 1800 گرم
سیب زمینی 1100 گرم
نخود فرنگی 600 گرم
ماء الشعیر 2 پیمانه
آب گوشت 2 پیمانه
آرد  ¼ پیمانه
سیر  10 حبه
گوجه فرنگی 360 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
نمک  به مقدار لازم
فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک گوشت ایرلندی

گوشت سردست را به صورت مکعب های 4 سانتی متری خرد می کنیم.
سیب زمینی پوست کاغذی را شسته و پوست آن را می سابیم، چون با پوست در غذا استفاده می کنیم.
پیاز و سیر را ریز خرد می کنیم.
تکه های گوشت را در یک قابلمه چدنی نسبتا بزرگ (2 و نیم لیتری) ریخته و آرد را روی تمام سطح آن ها می پاشیم.
4 تا 5 عدد گوجه فرنگی درشت را فیله کرده (فیله کردن گوجه فرنگی) با غذاساز پوره کنید.
پوره گوجه فرنگی، سیب زمینی درسته با پوست، پیاز خردشده، آب گوشت، ماءالشعیر ساده و سیر و فلفل را اضافه می کنیم.
روی ظرف را می پوشانیم و روی حرارت متوسط خوراک را گاهی هم زده تا جوش بی آید.
وقتی خوراک به جوش آمد شعله را کم کرده و به مدت 3 ساعت اجازه می دهیم به آرامی غذا بپزد تا وقتی که گوشت کاملا نرم شود و چنگال به راحتی داخل آن فرو برود.
در انتهای پخت نخودفرنگی، نمک و اگر لازم بود کمی دیگر فلفل اضافه کرده اجازه می دهیم 15 دقیقه دیگر خوراک روی حرارت ملایم باقی بماند.

تهیه خوراک گوشت ایرلندی

نکات تکمیلی در مورد خوراک گوشت ایرلندی
خوراک گوشت جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خوراک گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


.:: ::.


طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 1:35:

در این مطلب طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی گرداوری شد

طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی

با مرغ و قارچ یک خوراک رژیمی خوش طعم و متفاوت درست کنید.

خوردن پروتئین در رژیم های غذایی همیشه پیشنهاد شده ، غذای امروز برای کسانی که رژیم پروتئین دارند و از طعم تکراری مرغ هم خسته شده اند ما امروز طعم جدیدی از مرغ را به شما نشان می دهیم.

مواد لازم برای طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی 

سینه مرغ 300 گرم
ماست کم چربی 200 گرم
قارچ 100 گرم
سیر 4 حبه

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی

 
قارچ ها را باریک باریک برش بزنید و با دو حبه سیر خرد شده در شعله متوسط گاز تفت بدهید احتیاج به روغن نیست ، قارچ ها آب می اندازد و پخته می شود .
بعد از پخته شدن قارچ ها آنها را از ماهیتابه خارج کنید . سینه های مرغ را خیلی نازک خرد کنید و در 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون تفت بدهید ، مرغ را هم بزنید که هم پخته شود و هم سرخ شود .
بعد از اینکه مرغ ها کمی سرخ شدند دو حبه دیگر سیر را هم اضافه کنید و اجازه بدهید هم مرغ ها و هم سیر ها طلایی شوند بعد به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید .
مرغ و قارچ شما آماده شده حالا برای بهتر شدن طعم آن 5 دقیقه قبل از اینکه شعله گاز را خاموش کنید ماست و قارچ را به ماهیتابه ای که مرغ ها در آن هستند اضافه کنید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .

برای کسب اطلاعات در مورد طرز تهیه خوراک روی لینک زیر کلیک کنید

طرز تهیه خوراك مرغ مجلسی


.:: ::.


طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و سبزیجات
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 1:38:

در این مطلب طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و سبزیجات آماده شد

طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

مواد لازم خوراک مرغ و سبزیجات

سینه مرغ مکعبی خردکرده 100 گرم
آب  250 میلی لیتر
روغن زیتون 1 قاشق چای خوری
کدوی خردکرده 50 گرم
هویج خردکرده 50 گرم
سیب زمینی خردکرده 50 گرم

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

تکه های مرغ را همراه با آب درون قابلمه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
حالا روغن زیتون و سبزیجات را به آن بیفزایید تا همه مواد پخته شده و آب خوراک تقریباً نصف شود.

نکاتی در مورد طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

خوراک فوق را تحت هیچ شرایطی سرخ نکنید و به صورت بخارپز یا آب پز مصرف نمایید.
در کنار این غذا می توانید از نان سنگک به جای نان های دیگر استفاده نمایید.
حتماً در کنار غذاهای خود حداقل نصف لیوان ماست کم چرب یا ماست پروبیوتیک نیز استفاده نمایید.


.:: ::.


طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 1:48:

در این مطلب طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز اماده شده

طرز تهیه خوراک ، تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

مواد لازم برای طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

لوبیا سبز دو کاسه ماست خوری
هویج  چهار عدد متوسط
زعفران یک چهارم قاشق مربا خوری
سیب زمینی  دو عدد متوسط
مغز ران مرغ شش عدد
آلو دوازده عدد
پیاز دو عدد متوسط

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس بزرگ یا شش بشقاب خورش خوری از ”‌ خوراک مرغ و لوبیا سبز“ خواهیم داشت.

شش عدد مغز ران مرغ (قسمت بالای ران مرغ) معادل یک کیلو گرم، یک چهارم قاشق مربا خوری زعفران

طرز تهیه خوراک،تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

دو کاسه ماست خوری لوبیا سبز (تقریباً معادل 300 گرم)، دو عدد پیاز متوسط (تقریباً معادل 200 گرم)

تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

دوازده عدد آلو (تقریباً معادل 60 گرم)، دو عدد سیب زمینی متوسط که در یک بشقاب میوه خوری قرار دارد (تقریباً معادل 350 گرم)

تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

چهار عدد هویج متوسط که در یک بشقاب میوه خوری قرار دارد (معادل 300 گرم)

تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

دو عدد پیاز را برش زده، ته یک قابلمه می‌چینیم سپس شش عدد مغز ران مرغ (قسمت بالای ران مرغ)، چهار عدد هویج متوسط، دو کاسه ماست خوری لوبیا سبز درشت خرد شده، 12 عدد آلو خورشتی، زعفران آب کرده و کمی نمک را در قابلمه ریخته، دو لیوان آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم برای دو ساعت بپزد تا مواد پخته شده و نصف آب آن تبخیر شود.

تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز
هویج پخته را از قابلمه درآورده، برش می‌زنیم. دو عدد سیب زمینی متوسط را برش زده، به خوراک اضافه می‌کنیم تا خوراک برای نیم ساعت دیگر بپزد و آب آن تبخیر شود. اکنون خوراک و هویج برش خورده را در ظرف کشیده تا آماده پذیرایی شود.

تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز
نوش جان
تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز
 


.:: ::.


طرز تهیه مرغ ، تهیه خوراك مرغ مجلسی ساده
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 2:00:

در این مطلب از سایت عرقیات برا شما طرز تهیه مرغ ، تهیه خوراك مرغ مجلسی ساده امادست

طرز تهیه مرغ ساده، تهیه خوراك مرغ مجلسی

مواد لازم خوراك مرغ مجلسی

مرغ 2كیلوگرم
پیاز 2عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده) 1ونیم قاشق چایخوری
زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 3قاشق سوپخوری
کره 3قاشق سوپخوری
آب 1سوم پیمانه

طرز تهیه خوراك مرغ مجلسی

ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربی‌های مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید.

نمك،‌ فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، كره‌ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.

پیاز را نگینی خرد كرده و مقداری از آن را به همراه كمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.

مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین كرده و سرو نمایید.

نكات طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی
1) همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا كنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می‌آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.

2) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد.

3) در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم‌های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.

4) یادآوری می‌نماید نمك گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه می‌گردد.
5) اگر مقداری زرشك هم سرخ كرده و به سس اضافه كنید خوراك شما خوشمزه تر میشود.

گرداوری: آشپزی

منبع: sooran.com / faranashr.com


.:: ::.


تفاوت و تاثیر زیره سبز و زیره سیاه در لاغری
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 5:33:

در این مطلب درباره تاثیر زیره در لاغری و تفاوت و تاثیر زیره سبز و زیره سیاه در لاغری آماده شد

تفاوت و تاثیر زیره سبز و زیره سیاه در لاغری

تفاوت زیره سبز و زیره سیاه

بوی متفاوت این دو نوع زیره( سبز و سیاه ) نیز به دلیل متفاوت بودن ترکیبات اصلی اسانس آن ها است.

تاثیر زیره سبز و زیره سیاه در لاغری

خیلی از افراد ترجیح می‌دهند برای لاغری و کاهش وزن از گیاهان داروی استفاده کنند که یکی از این گیاهان دارویی زیره سبز و زیره سیاه است.
مصرف زیره سبز و زیره سیاه در برخی از افراد ممکن است تا حدودی باعث لاغری شود که برحسب شرایط بدنی افراد، اثردهی این گیاه متفاوت است. اگرچه استفاده از زیره سبز و زیره سیاه در برخی از افراد تا حدودی باعث لاغری می‌شود ولی این مساله برای همه عمومیت ندارد و ممکن است در برخی افراد جواب بدهد و برخی دیگر نه. البته این مساله در خصوص دیگر گیاهان اسانس‌دار مثل رازیانه، زیره سبز و… هم صدق می‌کند.

در نهایت این که به افرادی هم که تمایل به مصرف عرق زیره سیاه و زیره سبز دارند، توصیه می‌شود عرق زیره سبز و زیره سیاه را از محل‌های معتبری که عرقیات گیاهی با بسته‌بندی‌های مناسب و نام و نشان استاندارد عرضه می‌شود، تهیه کنند

اکثر افرادي که دچار اضافه وزن و يا چاقي مي باشند ، چنانچه به عطاري مراجعه کرده باشند ، حتماً يکي از موادي که به آنها پيشنهاد مي شود ، عرق زيره است ، اما آيا عرق زيره تاثيري در کاهش وزن دارد ؟ آيا بدون داشتن رژيم غذايي و اصلاح شيوه ي زندگي و تنها با خوردن عرق زيره مي توان به کاهش وزن پايدار دست يافت ؟ آيا مصرف مداوم آن عوارض جانبي ندارد ؟
در منابع علمي از دانه هاي زيره به عنوان ماده تحريک کننده اشتها ياد مي شود . در تحقيقاتي که تاثير عرق زيره را بر افزايش چربي هاي خون در موش ها بررسي کردند ، يکي از يافته هاي جانبي ، کاهش وزن موش ها بوده است . اخيراً محققين تاثير مخلوط 4 ماده گياهي شامل زيره را در کاهش وزن در انسان مورد بررسي قرار دادند . در پايان اين مطالعه ، مصرف 4 نوع گياه در افراد شرکت کننده موجب کاهش وزن شد .

از نظر متخصصين تغذيه همواره بهترين راه براي کاهش وزن پايدار ، استفاده از رژيم غذايي علمي ، متناسب و متعادل تحت نظر متخصص به همراه افزايش فعاليت بدني و اصلاح رفتارهاي غذايي است .
استفاده از عرق زيره به تنهايي ضامن کاهش وزن پايدار نيست ، اما با توجه به خواص دانه هاي زيره که در بالا به آنها اشاره شد ، توصيه مي شود در طبخ غذاها ، از اين دانه هاي مفيد بيشتر استفاده شود .

طرز تهیه دمنوش زیره سبز

برای تهیه‌ دمنوش زیره سبز کافی است یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز را آسیاب کنید و در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه مانند چای دم کنید.
بعد این دمنوش را با یک قاشق عسل و آبلیمو نوش جان کنید.
افرادی که از این دمنوش برای کاهش وزن استفاده می‌کنند بهتر است که نیم ساعت قبل از غذا این دمنوش را مصرف کنند و از معجزه‌ آن بهره‌مند شوند.
اگر هم برای کاهش نفخ و کمک به هضم غذا از این دمنوش استفاده می‌کنید، بهترین زمان مصرف آن 3 وعده و پس از صرف غذاست.
دم کرده زیره سبز یکی از دمنوش‌های مفید برای معده است و اگر بخواهید معده را کاملا تقویت کنید، باید 20 گرم زیره سبز را با مرزنجوش و بابونه در یک لیتر آب به مدت ده دقیقه بجوشانید و پنج دقیقه دم کرده و هر روز صبح و شب یک فنجان از آن را مصرف کرد .

خواص دمنوش زیره سبز

برای درمان برونشیت از دمنوش زیره سبز استفاده کنید.
برای برطرف کردن سوء هاضمه دم کرده زیره سبز مفید است.
از خواص زیره دمنوش برطرف کردن ترشحات زنانگی است.
برای رفع نفخ روده و معده می‌توانید دم کرده زیره را مصرف کنید.
زیره سبز ضد تومور، ضد صفرا، ضد باکتری و ضد عفونی کننده است.

 آب زیره هم جادو می‌کند
اگر زیره را در ظرفی خیس کنید و با آب آن صورت خود را بشویید، رنگ صورتتان باز می‌شود. پودر زیره را با آب جوش مخلوط کنید و روی صورتت خود بگذارید و نرمی و لطافت را به صورت خود هدیه بدهید. آب جوشانده آن خون بینی را بند می‌آورد، فقط کافی است کمی از آب را داخل سوراخ‌های بینی بریزد و پره‌ها را چند دقیقه نگه دارید و نگذارید بیرون بریزیند. اگر آب جوشیده آن را داخل چشم بچکانید، قرمزی چشم را برطرف می‌کند و مانع خونریزی رگ‌های داخل چشم می‌شود. ضدعفونت و ورم ملتهمه چشم است و از چسبندگی پلک‌ها جلوگیری می‌کند. قرقره کردن آب جوشانده آن در دهان، دندان درد را تسکین می‌دهد.

زیره تاثیر بسزایی روی ترشحات هورمون تیروئید دارد و باعث افزایش میزان ترشحات می‌شود

مخلوط زیره با مواد دیگر
– اگر زیره را در سرکه خیس کنید و سرکه را بنوشید، تنگی نفس و احساس خفگی از بین می‌رود.
– اگر با آرد باقلا پودر و خمیر شود و روی ورم‌ها گذاشته شود، التهاب‌ها ورم‌ها را از بین می‌برد.
– مخلوط زیره با عسل باعث افزایش شهوت و انرژی می‌شود.
– اگر با غذای گوشتی پخته شود، مضرات گوشت را کم می‌کند و غذا را خوشمزه‌تر می‌کند.
– مخلوط کردن آن با برنج و غذاهای دیگر باعث لاغری می‌شود، چون بسیار گرم است، هر نوع ورم و چاقی را از بین می‌برد


.:: ::.


انواع زیره ، عرق زیره ، خواص زیره سبز ، خواص زیره سیاه
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 5:44:

در این مطلب انواع زیره ، عرق زیره ، خواص زیره سبز ، خواص زیره سیاه آماده شده است

انواع زیره ، عرق زیره ، خواص زیره سبز ، خواص زیره سیاه

انواع زیره

زیره در دو نوع  سبز و سیاه موجود است، که اگرچه ویژگی‌های تغذیه‌ای نسبتا مشابهی دارند اما دارای تفاوت‌هایی هم می باشند.  دو نوع زیره با نام‌های زیره سیاه و زیره سبز می‌شناسیم که نوع سیاه آن با نام‌های زیره کرمانی و زیره کوهی و نوع سبز آن به نام کراویه معروف است.

زیره سبز را با رنگ سبز روشن و زیره سیاه را با رنگ سیاه می‌شناسند. زیره سیاه، باریک‌تر و عطر بیشتری دارد اما زیره سبز حجیم‌تر و عطر کمتری دارد.

خواص زیره سیاه

طبع‌ زيره‌ سياه‌ خيلي‌ گرم‌ و خشک‌ است‌. زيره‌ سياه‌ داراي‌ خواص‌ مدر، بادشکن‌، مقوي‌، زيادکننده‌ شير، قاعده‌آور، نيرودهنده‌، ضد کرم‌، هضم‌ کننده‌، ضد تشنج‌، قابض‌، معرق‌، مقوي‌ معده‌، قاطع‌ اسپرم‌ است‌.

زيره‌ سياه‌ در موارد بلع‌ هوا، نفخ‌ شکم‌، برطرف‌ کردن‌ سوءهاضمه‌، تسهيل‌ هضم‌ غذا، دل‌ پيچه‌ کودکان‌، انگل‌ معده‌ و روده‌، دفع‌ بادهاي‌ کليه‌ و مثانه‌، تنگي ‌نفس‌، خفقان‌ سرد، سکسکه‌ نفخي‌، استسقاء به‌کار مي‌رود.

زيره‌ يک‌ داروي‌ سنتي‌ براي‌ رفع‌ سوءهاضمه‌ خصوصاً نفخ‌ شکم‌ است‌. خوردن‌ زيره‌ يا روغن‌ آن‌ در رفع‌ سوءهاضمه‌ و دل‌ دردهاي‌ کودکان‌ مفيد است‌. زيره‌ داراي‌ خاصيت‌ ضدگرفتگي‌ دارد و براي‌ رفع‌ گرفتگي‌هاي‌ دوران‌ قاعدگي‌مفيد است‌.

مقوي‌ بدن‌ و چاق‌ کننده‌ است‌. معده‌ را گرم‌ و تقويت‌ مي‌کند و کرم‌ تنيا را دفع‌مي‌کند. و اثر قابل‌ ملاحظه‌اي‌ در جلوگيري‌ از ايجاد بادهاي‌ اضافي‌ در روده‌ و درمان‌اسهال‌ دارد.

دم‌ کرده‌ يک‌ قاشق‌ مرباخوري‌ ميوه‌ له‌ شده‌ زيره‌ سياه‌ در نيم‌ ليتر آب‌ جوش‌براي‌ تنبلي‌ اعمال‌ گوارشي‌، بي‌اشتهايي‌، باد يا درد روده‌ مصرف‌ مي‌شود و دانه‌ زيره‌ را يا مي‌جوند و يا از گرد گياه‌ مخلوطي‌ در آب‌ ميل‌ مي‌نمايند. مصرف دم کرده زيره سياه و يا جويدن آن در رفع و کاهش دردهاي ناشي از قاعدگي، دردهاي روده وبي اشتهايي بسيار مؤثر است.

دیگر خواص‌ و اثرات‌ دارويی زیره سیاه

زيره‌ سياه‌ داراي‌ خواص‌ مدر، بادشکن‌، مقوي‌، زيادکننده‌ شير، قاعده‌آور، نيرودهنده‌، ضد کرم‌، هضم‌ کننده‌، ضد تشنج‌، قابض‌، معرق‌، مقوي‌ معده‌، قاطع‌ اسپرم‌ است‌.

زيره‌ سياه‌ در موارد بلع‌ هوا، نفخ‌ شکم‌، برطرف‌ کردن‌ سوءهاضمه‌، تسهيل‌ هضم‌ غذا، دل‌ پيچه‌ کودکان‌، انگل‌ معده‌ و روده‌، دفع‌ بادهاي‌ کليه‌ و مثانه‌، تنگي ‌نفس‌، خفقان‌ سرد، سکسکه‌ نفخي‌، استسقاء به‌کار مي‌رود.

زيره‌ سیاه يک‌ داروي‌ سنتي‌ براي‌ رفع‌ سوءهاضمه‌ خصوصاً نفخ‌ شکم‌ است‌.
خوردن‌ زيره‌ سیاه يا روغن‌ آن‌ در رفع‌ سوءهاضمه‌ و دل‌ دردهاي‌ کودکان‌ مفيد است‌.
زيره‌ سیاه داراي‌ خاصيت‌ ضدگرفتگي‌ دارد و براي‌ رفع‌ گرفتگي‌هاي‌ دوران‌ قاعدگي‌مفيد است‌.

مقوي‌ بدن‌ و چاق‌ کننده‌ است‌. معده‌ را گرم‌ و تقويت‌ مي‌کند و کرم‌ تنيا را دفع‌مي‌کند. و اثر قابل‌ ملاحظه‌اي‌ در جلوگيري‌ از ايجاد بادهاي‌ اضافي‌ در روده‌ و درمان‌اسهال‌ دارد.

دم‌ کرده‌ يک‌ قاشق‌ مرباخوري‌ ميوه‌ له‌ شده‌ زيره‌ سياه‌ در نيم‌ ليتر آب‌ جوش‌براي‌ تنبلي‌ اعمال‌ گوارشي‌ 2 ـ 1 گرم‌ ، بي‌اشتهايي‌، باد يا درد روده‌ مصرف‌ مي‌شود و دانه‌ زيره‌ را يا مي‌جوند و يا از گرد گياه‌ مخلوطي‌ در آب‌ ميل‌ مي‌نمايند.

مصرف دم کرده زيره سياه و يا جويدن آن در رفع و کاهش دردهاي ناشي از قاعدگي، دردهاي روده وبي اشتهايي بسيار مؤثر است،مصرف زيره سياه يا روغن آن در رفع سوء هاضمه و دل دردهاي کودکان و تنگي نفس نيز، کاربرد فراواني دارد، دم کرده زيره سياه همراه با گياه ” اوجي ” در رفع اسهال، نفخ و سندرم تحريک پذيري روده مفيد است. اين گياه داراي خواص ضد عفوني کنندگي، ضد کرم، ‌ضد تشنج و شل کننده عضلات بوده و مقوي و نيروبخش است؛ بنابراين مصرف آن به افراد داراي مشکلات مذکور توصيه مي شود.

1) قابض و خشک کننده است

2)ضد تشنج است

3)برای برطرف کردن بیماری صرع مفید است

4)در دفع گاز معده موثر است

5)قاعده آور است

6)عرق آور است

7)برای رفع برونشیت از دم کرده زیره استفاده کنید

8)برای برطرف کردن سوءهاضمه مفید است

9)ترشحات زنانگی را برطرف می کند

10)برای تحریک اشتها زیره سبزه را با سرکه و آب مخلوط کرده و قبل از غذا بخورید

11)برای برطرف کردن قطره قطره ادرار کردن زیره را تفت داده و سرخ کنید سپس با آب بخورید .

12)برای رفع نفخ روده و معده می توانید دم کرده زیره را تنقیه کنید

13)برای التیام زخم چشم ، دانه های له شده زیره سبز را در آب برنج خام خیس کرده و سپس مایع بدست آمده را قطره قطره روی زخم چشم بریزید.

14)هنگامیکه اطفال شیر خوار دل درد دارند و نفخ در شکم شان پیچیده چند قطره اسانس زیره را با روغن بادام مخلوط کرده و با آن شکم آنها را ماساژ دهید .

15)و بالاخره زیره را در غذاهایی که نفاخ هستند مخصوصا حبوبات استفاده کنید .

طرز استفاده زیره سیاه

دم کرده زیره : مقدر 5 گرم زیره را در یک لیتر آب جوش ریخته و بمدت 10 دقیقه دم کنید .

مخلوط با عسل : گرد زیره را به مقدر یک گرم عسل مخلوط کرده و استفاده کنید .

خواص زیره سبز

زیره ی سبز جزء اصلی پودرهای کاری و چیلی است و به عنوان طعم دهنده در محصولات غذایی – تجاری متنوعی به کار می رود. روغن این گیاه از طریق تقطیر با بخار آب، برای مزه دار کردن نوشیدنی ها، دسرها و چاشنی ها مصرف می شود و همچنین جزء معطر کرم ها، لوسیون ها و عطریات است.

زیره ی سبز همیشه یک ادویه ی غیرسمی و خوراکی بوده است. در عین حال ممکن است بعضی افراد به آن حساسیت داشته باشند.

سقط کننده، ضد درد، بی حس کننده، ضد کرم، ضد چسبندگی پلاکت ها، ضد باکتری، ضد سم، ضد صفرا، ضد باروری، ضد التهاب، ضد اکسیدان، ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم، ضد تومور، تقویت کننده ی قوای جنسی، قابض، ضد نفخ، ضد احتقان، معرق، هضم کننده ی غذا، ادرار آور، شیرافزا، دارای خاصیت استروژنی، قارچ کش، لاروکش، فتودرماتیتیک، محرک، تقویت کننده ی معده، تقویت کننده ی رحم و التیام دهنده ی زخم.

جنس، گونه، نوع اسانس و ترکیبات گیاه زیره ی سبز با زیره ی سیاه کاملاً متفاوت است و اثرات دارویی آن ها نیز در بعضی موارد تفاوت دارد؛ به همین دلیل میزان مصرف آن ها نیز متفاوت خواهد بود. مقدار مصرف زیره ی سیاه، که در بسیاری از غذاها مصرف می شود، می تواند ده برابر زیره ی سبز باشد.

خواص عرق گیاهی زیره سبز

هضم کننده غذا و از بین
برنده رطوبت معده، لاغر‌کننده‌
ادرار آور ، مفید جهت اسهال
رطوبتی و محلل بادهای مضر
در بدن‌، رفع ناراحتی روده

طریقه مصرف زیره سبز

قبل از غذا یک استکان مصرف شود

خواص عرق زیره سیاه

هضم‌کننده غذا و از بین برنده
رطوبت معده، لاغرکننده
ادرار آور، مفید جهت اسهال
رطوبتی و محلل بادهای مضر
در بدن، چربی سوز، شیرافزا

طریقه مصرف زیره سیاه

قبل از غذا یک استکان مصرف شود


.:: ::.


زیره : خواص ، طبع ، طریقه مصرف و مضرات زیره
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 5:53:

در این مطلب از سایت عرقیات برا شما زیره : خواص ، طبع ، طریقه مصرف و مضرات زیره آماده شده

زیره : خواص ، طبع ، طریقه مصرف و مضرات زیره

زیره 

قسمت‌ مورد استفاده‌ داروي‌ زيره‌ سياه‌ ميوه‌ آن‌ است‌ که‌ در تيره‌ ماه‌ سال‌ دوم‌ باقطع‌ کامل‌ گياه‌ صورت‌ مي‌گيرد و مي‌گذارند تا برسد.

نام‌هاي‌ رايج‌ زيره سياه :زيره‌، زيره‌ رومي‌، زيره کرماني‌، شاه‌زيره‌، کرويا، کمون‌ رومي‌،قرنباد.

زيره‌ سياه‌ گياهي‌ است‌ دوساله‌ که‌ ارتفاع‌ آن‌ به‌ 30 تا 80 سانتيمتر مي‌رسد، ريشه‌اش‌ راست‌ و دوکي‌ شکل‌ و گوشت‌دار و ساقه‌اش‌ بي‌کرک‌ و شفاف‌ است‌ و برگ هايش‌ به‌ رنگ‌ سبز و در قسمت‌ فوقاني‌ ساقه‌ داراي‌ دمبرگ‌ کوتاهي‌ است‌ که‌انتهاي‌ آن‌ به‌صورت‌ غلافي‌ ساقه‌ را فرامي‌گيرد، گل‌ آذين‌ آن‌ چتر مرکب‌ و گل هايش‌ کوچک‌ و سفيد رنگ‌ است‌ و ميوه‌اش‌ بيضي‌ شکل‌ به‌ رنگ‌ قهوه‌اي‌ تيره‌ يا مايل‌ به‌ زردو شفاف‌ است‌ و زيره در کرمان بيشترين سطح کشت را دارد.

طبع‌ زيره‌

طبیعت زيره‌ گرم‌ و خشک‌ است‌.

طریقه مصرف زیره

۱ قاشق مربا خوری از تخم زیره را در ۱ فنجان اب جوش دم کرده روزی ۳ بار بعد از غذا میل کنید

از مخلوط زیره با عسل در موارد ابتلا به دل درد استفاده کنید

۱ قاشق مربا خوری از پودر تخم زیره به غذا اضافه کنید تا نفخ غذا از بین برود

خاصیت و خواص  زیره

زیره بادشکن و ضد نفخ است. رطوبت را برطرف می‌کند و تقویت‌کننده معده و کبد است. اشتها را تحریک می‌کند و باعث لاغری می‌شود. با تاثیر بر روی عصب معده جلوی سکسکه را می‌گیرد. ورم طحال را از بین می‌برد و اسهال را معالجه می‌کند. از طرفی درمان یبوست نیز هست. شیردهی را افزایش می‌دهد و چون دارای هورمون‌های جنسی است، میل جنسی را افزایش می‌دهد. روی میزان خونریزی و قطع خونریزی دوران قاعدگی تاثیر می‌گذارد. عرق را زیاد می‌کند و بوی بد آن را برطرف می‌کند و خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب‌کشی دارد.

زیره خواص متضادی دارد
زیره خواص متضادی دارد، هم یبوست را درمان می‌کند، هم اسهال را. هم عادت ماهیانه را قطع می‌کند و هم آن را زیاد می‌کند. می‌تواند میل جنسی را کم یا زیاد کند، اما برای اینکه خاصیت دوتایی داشته باشد باید با ماده دیگری ترکیب شود که آن خاصیت را تقویت کند.

در مصرف زیره زیاده روی نکنید
زیره تاثیر بسزایی روی ترشحات هورمون تیروئید دارد و باعث افزایش میزان ترشحات می‌شود. بنابراین برای افرادی که از بیماری کم‌کاری تیروئید رنج می‌برند بسیار مفید است. اما افرادی که لاغر هستند و تیروئید دارند نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند، زیرا دچار پرکاری تیروئید می‌شوند. به طور کل زیره به هضم غذا کمک می‌کند و تشنج و لرزش‌ها را از بین می‌برد، اما باید به مقدار مناسب مصرف شود.

عوارض و مضرات مصرف بیش از اندازه زیره 

۱ – سوزش سر دل
زیره به عنوان یک درمان خوب برای بسیاری از مشکلات گوارشی است. زیره به عنوان یک تسهیل کننده خروج گاز معده از دستگاه گوارش شناخته می شود. اما در عین این خواص درمانی ممکن است موجب یک سری دیگر از مشکلات گوارشی گردد. سوزش سر دل یکی از این مشکلات است که ممکن است با مصرف بیش از اندازه زیره بروز کند.

۲ – آروغ زدن
اثر ضد نفخ زیره ممکن است سبب آروغ زدن نیز شود. علت آروغ زدن در بیشتر موارد به سبب ورود هوا به همراه غذا یا نوشیدنی به معده است. بنابراین گاز روده و معده از طریق دهان خارج می گردد. هرچند آروغ زدن مشکل خاصی نمی باشد اما ممکن است سبب خجالت زدگی شود!

۳ – آسیب به کبد
روغن موجود در دانه زیره به شدت ناپایدار است و مصرف بیش از اندازه زیره در دوره زمانی طولانی مدت می تواند سبب آسیب به کبد و کلیه ها شود. از این روغن در حیوانات برای جلوگیری و یا درمان اسپاسم عضلانی استفاده می شود.

۴ – سقط جنین
مصرف بیش از اندازه زیره ممکن است سبب سقط جنین در زنان باردار و یا القا زایمان زودرس شود. بنابراین زنان باردار نباید مقادیر زیادی از این دانه را استفاده کنند.

۵ – اثرات اعتیاد آور
مقادیر بیش از اندازه زیره می تواند اعتیاد آور باشد چرا که زیره دارای خواص مخدر است. همچنین می تواند منجر به خواب آلودگی، حالت تهوع و مخدوش شدن ذهن شود.

۶ – قاعدگی سنگین
مصرف مقادیر زیاد از دانه زیره منجر به خونریزی زیاد در دوران قاعدگی می گردد. در این دوران بهتر است با احتیاط مصرف شود.

۷ – کاهش قند خون
مصرف مقادیر زیاده زیره سبز و سیاه موجب کاهش قند خون می گردد. در مواردی مانند اعمال جراحی که حفظ قند خون ضروری است این مساله اهمیت بیشتری پیدا می کند. اگر شما در آینده عمل جراحی در پیش دارید حداقل دو هفته قبل از عمل مصرف زیره را متوقف کنید تا در هنگام عمل جراحی دچار مشکل افت قند خون نشوید.

۸ – دیابتی ها زیره نخورند!
همانطور که گفته شد زیره به سرعت موجب کاهش قند خون می شود. افرادی که دیابت دارند باید قند خون شان همواره کنترل شود و نوسان قند خون به هیچ عنوان برای سلامتی شان خوب نیست. بنابراین دیابتی ها زیره را مصرف نکنند و یا اگر مجبور به مصرف هستند حتما اعتدال را رعایت کنند.

۹ – آلرژی
مصرف بیش از اندازه زیره موجب خارش پوست و آلرژی می شود. افرادی که آلرژی دارند اگر مجبور به استفاده از زیره هستند حتما در مقادیر کم از این دانه مصرف کنند.

باز هم تاکید می کنیم که زیره دارای خواص درمانی بی نظیری است. اما همه مواد طبیعی موجود در طبیعت مانند زیره در صورت مصرف مداوم و بی رویه عوارض جانبی به دنبال خواهند داشت. بنابراین نگران نباشید و فقط کافی است که اعتدال را رعایت کنید تا بدون هیچ مشکلی از خواص این ماده بی نظیر بهره مند شوید.

عوارض و مضرات دیگر

مصرف عرق زیره در بعضی افراد موجب اسهال و در برخی دیگر باعث یبوست می‌شود.
بیماران کلیوی، کبدی و تنفسی و همچنین مادران باردار قبل از استفاده از عرق زیره، لازم است با پزشک خود مشورت کنند.
خود سرانه عرق زیره را به کودکان ندهید.
زیاده روی در مصرف زیره بعلت طبع گرم ایجاد کهیر می کند .
زیاده روی در مصرف زیره باعث افزایش ترشح تیروئید و در نتیجه لاغری و زردی رنگ چهره خواهد شد.

گرداوری: سلامت


.:: ::.


خواص روغن سیاه دانه برای مو ، سفیدی مو ، ابرو و ریش
ن : سلامت ت : 2017-03-26 ز : 13:14:

در این مطلب درباره روغن سیاه دانه و خواص روغن سیاه دانه برای مو ، سفیدی مو ، ابرو و ریش آماده گشت

خواص روغن سیاه دانه برای مو ، سفیدی مو ، ابرو و ریش

خواص روغن سیاه دانه

دکتر معصومه خادمی زاده افزود: کسانی که مبتلا به دردهای روماتیسمی هستند می توانند به صورت موضعی از روغن سیاه دانه استفاده کنند؛ قرار دادن سیاه دانه روی کلیه ها نیز درد آن را کاهش می دهد.

وی خاطرنشان کرد: حتی خوردن یک قاشق غذاخوری گیاه سیاه دانه با روغن زیتون می تواند در کاهش درد کلیه ها موثر باشد.

مسئول آموزش گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: روغن سیاه دانه مانند کورتن یا مسکن فقط تسکین دهنده درد نیست بلکه آغاز درمان است.

به گفته خادمی زاده، افرادی که فکر می کنند بدن شان دچار انگل است می توانند به غذای خود سیر اضافه کنند.

کورتن با نام علمی کورتیکواستروئید معمولا برای تسکین درد استفاده می شوند اما در عین حال عوارضی مانند پوکی استخوان به همراه دارند.

مصرف سیاه دانه در روایات اسلامی نیز توصیه شده و گفته می شود روغن سیاه دانه در کاهش قند خون، تعادل فشارخون، بهبود آرتروز و التهاب لثه موثر است و کلیه و مجاری ادراری را تصفیه می کند.

روغن سیاه دانه تقویت مو و ابرو

برای تقویت موی سر می توانید روغن سیاه دانه اصل وخالص را روزانه به موهای خود بمالید و به آرامی ماساژ دهید ( حتما توجه شود به پیاز مو روغن برخورد کند نه سطحی )

سعی کنید بیشتر از دو ساعت روغن روی سر نماند و بعد از 2 ساعت حتما موهای خود را بشوئید.

روغن سیاه دانه سفیدی مو

یک از درمان سفیدی مو به روش سنتی استفاده از سیاه دانه می باشد که روزانه باید به سر مالیده شود و به آرامی ماساژ داده شود.

استفاده از هلیله سیاه با مشورت پژشک متخصص طب سنتی می تواند نتیجه دهی درمان سفیدی مو را با سرعت بیشتری جلو برد.

تقویت مو ریش و سبیل با سیاه دانه

برای تقویت ریش صورت و سبیل می توانید روغن سیاه دانه را به صورت خود زده و ماساژ دهید و بعد نیم ساعت بشورید.


.:: ::.


 

Powered By lineblog.ir Copyright © by salamat115
This Themplate  By Theme-Designer.Com